Tovább növekszik kis hazánk legújabb celebjének általunk megismerhető titkainak skálája.

 

A mostanra már mindenki által JFK –nek (apja fia Krisztián) becézett pelyhes szakállú csalogány csak nem akar lejönni a címlapokról. Először is nagyon mélyen meg van bántva, mert a kegyetlen közönség gyakorlatilag kicsinálta lelkileg az örökös szurkálódásaival, amit az apróbb hanglejtési bakik miatt zúdítottak rá. Hogyan is tudna így koncentrálni egy komoly művész palánta ha a botfülű hallgatósága a legapróbb hibákba is beleköt és szándékosan nem hagyja kiteljesedni egy reményteljes tehetség karrierjét. Krisztián ki is jelentette ő bizony visszavonul. Vessetek magatokra fiaim! Sajnáltátok a pénzt az SMS-re akkor most nézzétek meg magatokat! Jobban kellet az a 20 deka párizsi, mint, hogy gondoljatok az elkövetkező gyönyörökre, amit nyújtani tudtam volna néktek?! Oké! Ha ti így én úgy!

 

 

Krisztiánnak nem kell nagyon aggódnia a jövője miatt. Először is néhány nap múlva beindulnak a haknik, ahol reményei szerint jelentős szerepet kap majd, mint a Zámbó család kiemelt zenei favoritja. Zámbó Árpy ugyan némi konkurenciát jelent neki, de sebaj a bevétel családban marad majd. Ha pedig együtt állnak majd a színpadra, akkor tuti biztos, hogy megremeg a csepeli művelődési ház ezer éves ablaka és olyan buli lesz amilyet nem látott még a világ.

 

De ha akadoznak is majd a haknik, akkor sincs gond. Jimmy hagyatéka ugyanis még nagyon sokáig képes lesz megfelelő anyagi biztonságot adni fiának. A jogdíjak és a kapcslolódó bevételek miatt Krisztián magasról tesz azokra, akik szerint kissé bicsaklik a hangja ha megpróbálkozik a magas c-vel.

 

 

Amíg beindul az énekesi pályám, addig sem lesz gondom. Hál' Istennek, az édesapám után kapok örökséget, jogdíjakat. Most is jönnek ezek a pénzek, és ez valamilyen szinten segítség, ebből tudok majd megélni. Egy hónap múlva indulnak be a haknik, addig biztosan nem halok éhen.

Ráadásul az X-Faktor vezéralakja nem is áll meg itt, hanem befektetői babérokra tör. Szeretetne több lábon állni. Nem biztos, hogy elegendő, ha az ember fia csak a rajongóira támaszkodik. Néhány tuti biztos, pénzt fialó ötlete is van, amit a jogdíjjakból talán érdemes lenne megfinanszírozni. Eddig ugyan a hasonló történeteken csak bukott, de fő az optimizmus.

 

 Az ifjabb Zámbó keményen tolja az életet




Vannak saját terveim is, szeretnék befektetni egy-két üzletbe. Nyilván az ember mindig próbál több lábon állni, mert ez fontos, de egyelőre magam sem látom, mi a jövő. Majd meglátjuk.

 

 

Eközben azok, akik a legutolsó adásban komoly összegeket áldoztak rá, hogy továbbjuttassák a magyar Pavarottit, csalást kiáltanak. Nem létezik, hogy ilyen hirtelen csak úgy elbukjék kedvencük. Számos érdekes hozzászólás érkezett innen-onnan, a kommentelők legalábbis furcsállják a körülményeket, amiket akkor tapasztaltak amikor a szavazni szerettek volna Jimmy fiára.

 


  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög




„Mindenki tudja, hogy a legjobb hatban már blokkolják a vonalakat, és azoknak kell továbbmenni, akiket ők akarnak.”

 

„Az SMS-eket biztos, hogy elcsalta az RTL Klub, hiszen azok, akik eddig rád szavaztak, most is rád szavaztak. Sajnos, az emberi irigység miatt nem sikerült megnyerned az X-Faktort.”

 

„Nem lehet rá szavazni, négy SMS-emet dobta vissza a rendszer”

 

Ez a csatorna éppúgy mint a másik határozottan cáfolja a csalás vádját és csak a savanyú a szőlő effektussal magyarázza a rajongók abbéli felháborodását, hogy Csepel reménysége nem jutott be a döntőbe.

 

Mindig azok emlegetnek bundát, akiknek a versenyzője kiesik. Magyaros városi legendák ezek, sajátos összeesküvés-elméletek – kommentálta a lelkes illetékes.

 

Krisztián egyébként a hírek szerint még most is hordozza magával szülei folyamatos balhézásának nyomait. Talán nem is véletlen, hogy az adások alatt is sokszor elsírta magát. Néhány szem és fültanú elmeséli, hogy az állandó civódások nem igazán tettek jót lelkének.

 

Az egyik csepeli lakótelepen laktunk a kilencvenes évek első felében, a Krisztiánék melletti házban. Emlékszem, nyugodt volt felénk az élet, de mikor begördült a nagy Mercedes, máris megfagyott a levegő. Szinte mindenki összeszaladt, hogy lássa az akkor már híres és nagyon sikeres Jimmyt . A forgatókönyv rendszerint ugyanaz volt. Órákig zengett az egész telep, mindenki hallotta, ahogy véget nem érően kiabál egymással Jimmy és Vera. Sajnáltuk szegény Krisztiánt, aki persze legtöbbször végighallgatta mindezt.

 

Most a híres papa, ha mással nem, hát a még folyamatosan termelődő pénzzel segítheti fiát, hogy az elég ideig gondolkozhasson, hogy neki való-e az énekesi karrier és ha úgy dönt , hogy igen akkor legyen elég ideje finomítani jelenleg óvatosan fogalmazva is kissé bukdácsoló hangját.

Zámbó Krisztián barátnőjének fotói, harca a Facebookon és Krisztián ominózus produkciója



Mai ajánlónk:


Drogbárók vérrel szerzett luxusa