"Apunak is tetszik, hogy itt dolgozom..."

.

A kevésbé tájékozott olvasók kedvéért elmondjuk, hogy már Budapesten is lehet lazulni Al Bundy kedvenc étteremben, ahol gyönyörű és nem utolsósorban hatalmas mellű pincérlányok szolgálják ki a vendégeket, természetesen mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon.

 

 

Aki elég fiatal és hatalmas a tűrőképessége, hogy teljes munkaidőben tűrje, ha középkorú férfiak viccelődnek a hatalmas cicijein, az jó eséllyel pályázhat a jól fizető állásra. Az éttermeknek az egész világon védjegye, hogy felszolgálóknak csak olyan lányokat alkalmaznak, akikkel átlagon felül bőkezű volt a természet. A munkaidőt pedig falatnyi egyenruhában kell eltölteni, hogy a kedves vendég szemeit a lehető legalaposabban tudja legeltetni a  személyzeten. A lányok között ennek ellenére nagyon is népszerű az állás, mert egy kis mórikálással és mosolygással könnyedén összejön a borravalókból a havi 600 ezer is.

 

Az árak természetesen más színvonalon mozognak, mint a sarki kifőzdében, de a remek üzleti koncepció nálunk is jól működik, hála annak a bőkezű rétegnek akik örömmel kifizetik a borsos árat, csak, hogy testközelből láthassák a buja idomokat. Aki pedig azt hiszi, hogy a helyen csak férfiak fordulnak meg téved. A vendégek között 40%-ban képviselteti magát a kíváncsi, (vagy irigy) női nem is.

 

Hogy a lényegre is rátérjünk a hálózat meghirdette a lányok szépségversenyét, ahol természetesen nem IQ teszten döntik majd el, hogy ki állhat végül a dobogó legfelső fokára. Külön öröm, hogy már a hazai pincérlányok is ringbe szállhatnak, hogy méltó módon képviselhessék a különleges adottságú magyar társnőiket a versenyben.

 

Lássuk hát milyen adottságokkal lehet labdába rúgni ezen a helyen és használjuk ki az alkalmat, hogy teljesen ingyen megvizsgálhatjuk a magyarországi 12 döntőst.

 

A hatalmas cicik karrierje a városban