Fotó:Bors

 

 

Komolyan fel van háborodva az egykori plázacica, mert Fecó galádul megtagadta szerelmüket és látványosan lehazudja a csillagokat az égről, ha az együtt töltött boldog órák kerülnek szóba.

 

Csodálkozom, hogy egy ilyen alakba voltam szerelmes. Velem megbeszélhette volna őszintén, hogy a gyerekeit és Angélát szereti. Megértettem volna. Mivel nagyon csúnya véget ért a történetünk, úgy érzem, beszélnem kell, hogy mások is tanuljanak az esetből.

 

Az egykori Playmate szerint ugyanis a botcsinálta dinnyeárus kihasználta naiv szerelmét, hogy ágyba cipelhesse és ígért fűt fát, ráadásul amikor egy szál gumi nélkül tette magáévá még arra sem vette a fáradságot, hogy elmenje és beszerezzen valamilyen utólagos antibébi tablettát. Dya szerint a lusta kan azt is felajánlotta, hogy ha már így hozta a sors, akkor szüljön inkább neki egy kislányt, hiszen kettőjük nászából biztosan egy tökéletes utód születne.

 



Végül is meg lehet érteni Fecót, hogy nem birt ellenállni:


VV Dya pucér videói



Még akkor sem tudott gondolkozni, amikor én rohangáltam az ügyeletre eset utáni tablettáért. Még akkor sem volt nagyfiú. Sőt az sem lett volna probléma a számára, ha terhes maradok, elhitette velem, hogy egy kislányt szeretne tőlem. Most meg tagad mindent?!


Pedig bizony Fecó annyira fél a nejétől, hogy kerek perec elhatárolódik a szexbombától. Oké, valóban létrehozott anno egy kamu Facebook profilt, hogy titokban levelezhessen vele, de időközben már megkomolyodott és különben is, ha volt is valami közöttük egy férfiember nem teregeti ki a hódításait ország-világ, de legfőképpen a felesége előtt.

 

A hihetetlen szerelmi sztori korábbi részletei



Érdekes, a tévében régen azzal kérkedett, hogy milyen erényes, most meg attól hangos a sajtó, hogy mekkora szajha – mondja titkos kedveséről, de közben harag gyúl szemében, mert ennek a rágalom hadjáratnak tényleg véget kell vetni. Két megoldás is körvonalazódik a fejében, mert Fecó az alapos munka híve. Úgy döntött végül, hogy vagy feljelenti volt barátnőjét zaklatásért, vagy kedves nejével egyetemben rááldoznak az ügyre két vonatjegyre valót és felutaznak Pestre, majd úgy megverik a szószátyár szeretőjét, hogy arról koldul. Ha meg még egy kis idejük marad, akkor még megnézik a Halászbástyát is.

 

Hihetetlen ez a nő! Ha nem hagyja abba a zaklatást, feljelentem a rendőrségen, és ha tovább fajul a helyzet, felmegyünk Pestre, megverjük, hogy megkapja a saját csomagját. Tőlem is kapni fog, meg Angélától is, mert hiába kértük, hogy hagyjon minket békén, nem fogja fel.

 

 

Dya teljesen magába roskadt, hogy ilyen emberre tékozolta el az elmúlt egy évet. Tudja ő most már, hogy a Casanovának csak a teste kellett.

 

Fűt-fát ígért, szerelmet vallott, aztán elbánt velem. De tudom, Angéla is tisztában van vele, milyen ember valójában az ő tisztességes Fecója. Letagadja a szexet? Annyi vér nincs a pucájában, hogy azt mondja mindkettőnknek: ne haragudjatok, hibáztam!


Fecó tényleg csúnya dolgot tettél. Hogy két lányt bolondítottál egyszerre, az még hagyján. De, hogy lusta voltál elmenni fogamzágátlóért az már tényleg mindennek a teteje. Kicsit csalódtunk azért benned.