A régi VV / nagy Ő Anikó hányatott élete során csak kapkodta fel magára a kilókat és mostanra bizony aktuális lett, hogy két BKV jegyet vegyen, ha felkapaszkodik a 7-es buszra. De benne megvan legalább az akarat, így miután hazatért Amerikából első dolga volt, hogy felkeresse a hazai fogyókúra szakértők élvonalbeli papnőjét, Shobert Norbi feleségét, hogy egy kis tanácsért folyamodjék, miként is lehetne megszabadulnia a feleslegese kilóktól. Persze ez nem hagyományos módon történik, mint ahogy normális embereknél szokás, hanem Anikó ellátogatott a csodálatos elnevezésű Update TV felvételére, ahol egy kis főzőcskézés során a túlsúlyos lány önbizalma pillanatok alatt romokba is dőlt.

 

Hát, ha még látta volna meztelenül is:

Rubint Réka mindent megmutat otthon és a stúdióban is

Ahogy elmeséli, Rubint Réka olyan vékony, kecses és makulátlan volt, hogy mellette egy partra vetett bálnának érezte magát, de ennek ellenére ott és azon nyomban megszilárdult a hite, hogy a legjobb helyen és a legautentikusabb szakértőnél van, hogy megkapja a megfelelő motivációkat a változáshoz.

 

 

Néhány napja meghívást kaptam az Update tv felvételére, amit örömmel elfogadtam. Réka olyan csinos volt, hogy a maradék önbizalmam is elpárolgott. Sebaj, gondoltam, a lehető legjobb helyen vagyok, hogy megkapjam a kellő motivációt a fogyás elkezdéséhez, és ahhoz, hogy végig is csináljam.

 

Ezek után, mint aki jól végezte a dolgát hazament és elégedetten nyitotta ki a laptopját, hogy megszemlélje a közösségi oldalra feltöltött videóhoz milyen kedves és biztató hozzászólások érkeztek. Legnagyobb megdöbbenésére és várakozásával ellentétes módon a kommentelőkben a jó szándék legkisebb jele sem volt felfedezhető, sőt inkább ott oltották szegény lányt, ahol csak lehetett.

 

Amint a felvétel után hazaértem, leültem a számítógépem elé, és beléptem a Facebookra. Rékáék kiposztolták a forgatást. Azt hittem, hogy ebbe nem lehet belekötni. Hittem, hogy az emberek ezen a fórumon nem gonoszkodnak. Tévedtem! Voltam én „tehén", aki lejáratja Norbiékat a jelenlétével, voltam megélhetési celeb, dubajozó és hasonlók. Valóban ennyire fontos, ki hány kiló? Valóban ebben mérik az emberséget? Tényleg bele kell rúgni mindenkibe, aki egy kicsit is megbotlik? Már tényleg csak a tökéletes az elfogadható?


Molnár Anikó mindig felháborodik a dubajozós pletykákon, pedig egykor ő maga mesélte el, hogy járt már arrafelé és kétmillió forintot kapott, állítása szerint persze szex nélkül. Fantasztikus módon bántak vele és elképesztő honoráriumban részesült az Arab Emirátusokban, ahova luxuskonzumálni érkezett egy hétre egymillió forintért. Elmondása szerint egyetlen alkalommal kérték fel munkára, amikor is egy üvegfalú medencében volt kénytelen meztelenül úszni sok más nála fiatalabb kelet-európai szépség között. Ő az egy hét alatt senkivel sem feküdt le, viszont a juttatását kétmillióra emelték, mert annyira profin úszkált…


Ilyen volt, ilyen lett:

Molnár Anikó: telik az idő



Ebben a piszok világban még fogyni sem lehet rendesen. Az irigy emberek még csirájában megfojtják a szerencsétlen vállalkozó kedvűek elhatározását. Na de most tényleg ekkora baj az, ha a felek egy kis nyilvánosságot szeretnének maguknak? Úgy látszik pedig, hogy mégis csak helyesebb, ha valaki nem turnézza körül Budapestet pusztán azzal, hogy az elmúlt időkben hízott néhány kilócskát, mert lehet lassan eljutunk oda, hogy csak a levegőbe  pufogtatott frázisokért nem osztanak arany plaketteket az azt igénylő celebjeinknek. Hová jut ez a világ...?