Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hargitai Bea újfent meztelenre vetkőzött

 


Teljesen elégedett vagyok a testemmel a fejem búbjától a kislábujjamig...

Azt mondják a jót nem lehet megunni, vagyis hát a cukorból sohasem elég. Így gondolhatták ezt a nyuszis magazin döntéshozói, mert a 29 éves lánynak ismételten tettek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, aminek hatására Bea örömmel vált meg újra a bugyijától. Első alkalommal még csak 17 éves volt amikor megkörnyékezték, hogy tárja fel bájait a címlapon, de azóta már ez a negyedik alkalom, így azt kell mondanunk, hogy valakik tényleg nagyon cukorka függőek arrafelé.

 

A jó bor is akkor élvezhető igazán, ha néhány évig érlelődik a hordóban. Ez ugyan nem feltétlenül van így a meztelenül pózoló modelleknél, de talán még mondhatjuk, hogy ez az évjárat még nem kezdett el pimpósodni, ezért vélhetően, ha egy kis digitális rásegítéssel is, de élvezhető anyagot láthatunk majd.

 

 

Igazán szeretem ezt csinálni. 17 éves korom óta ismerem a Playboy stábját, jó velük együtt dolgozni, mindig tudom, hogy mire számíthatok.

 

Kihasználva az alkalmat, hogy esik a hó készült néhány kép is a szállingózó pelyhek alatt is. Mi is formálhatná kameraérzékenyebbé egy modell mellbimbóját, mint a -10 fokos hideg?

 

Már a fotózás végén jött az ötlet Nánási Palitól, hogy menjünk ki a szabadba. Csak pár percre szaladtunk ki, amíg megcsináltuk a képeket, és nagyon jól sikerültek.

 

 

A szépség csak látogatóba érkezett haza és persze, hogy elkészüljenek az izgató fotók. Persze sokáig nem kellett kapacitálni, egyrészről, mert az ilyen munkát általában alaposan megfizetik, másrészről azt mondja, hogy annyira izgalmas neki még mindig egy ilyen fotózás, mint másnak egy bungee jumping: iszonyatos adrenalinbomba. Sietett is megnyugtatni a körmüket rágó rajongókat, hogy ezen okoknál fogva biztos, hogy nem utoljára vetkőzik le.

 

Beának már komoly múltja van. Fotózták már őt az elképzelhető összes pozícióban. A prűdek leginkább azon a fotón háborodtak fel, aminek a leírását legegyszerűbb, ha idézzük: Hargitai Bea három ujját Bódi Sylvi szeméremdombján nyugtatja, míg az a barátnője popsijába markol bele tüzes kéjjel, meglehetősen erotikus jelenetet produkálva.

Beuska munkásságának kellemes gyümölcsei

Mostanság Prágában él egyébként, mert szerelembe esett. Ha már ott van, akkor az időt is jó szeretné elütni valamivel ezért egyetemre jár. Mivel egyszer már alaposan lefogyott úgy érzi van keresnivalója ezen a szellemi területen.

 

Legalább négy-öt éve annak, hogy lefogytam, és tartom is a súlyom. Így érzem jól magam, mindig is foglalkoztatott az egészséges életmód, hipochonder lévén ugyanis folyamatosan az effajta könyveket bújtam. Gondoltam, ha már hobbiból ennyi mindent magamba szívtam, miért ne szerezzek egy diplomát is?  

Igaz is miért ne…?

 

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 

0 Tovább

Ötmillióért fecseg Zámbó Krisztián

 

 

Biztosra megy a fiú, mert akár megveszi a leleplező könyvét bárki is, akár egyenesen mehet a zúzdába, mindenképpen megkapja a maga pénzét. Rendkívül előnyös szerződést sikerült ugyanis kötnie, mert az eladott példányszámtól függetlenül megilleti a búsás javadalmazás. Ráadásként ezt a könyvet már saját maga szándékozik papírra vetni, ami ismételten csak a kiadónak jelenthet kockázatot. A bátor vállalkozók talán még nem értesültek róla, hogy Krisztiánnak a jelenkori intonációs problémáit egykoron komoly iskolai küzdelmek is megelőzték. Ez abban is megnyilvánult, hogy többször is megbukott, ami a szkeptikusak számára előrevetítheti a lassan vajúdási szakaszba érő könyv értékeit.

A haszontalan lurkó és a híres papa azokból az időkből

„Egy tantárgyat tanítottam neki felső tagozatban. ­Örültem, ha a dolgozatra a nevét fel tudta írni.”

(Zámbó Krisztián egyik volt tanára)

Másrészről volt már egy hasonló vállalkozása a fiatalembernek, akinek zenei tehetségét minden bizonnyal meghaladja az üzleti érzéke. A Vallomás édesapámról egykoron hamar elfogyott a polcokról annak ellenére, hogy a műhöz annyi köze volt, hogy ráírták a nevét. Ezúttal ilyesmiről szó sem lesz. Saját kútfőből készül a nagy alkotás, amiben részletesen leleplezi az X-Faktorban történteket. Az olvasók megtudhatják majd, hogy miféle praktikákkal sikerült elérni valakiknek, hogy  kellemes orgánuma ellenére egy fél ország szörnyülködjön amikor Tina Turner után megpróbálta újraértelmezni a Goldeneye című örökzöld slágert.

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

Mesél majd a szintén komoly zenei fenoménnak számító Stone-ról is, akivel a verseny alatt kölcsönösen utálták egymást, most viszont valami oknál fogva már majdhogynem öribarinak számítanak.

 

Terveim vannak Krisztiánnal, szeretnék vele közös dalt készíteni. Meg fogjuk mutatni, hogy nagyszerű előadó. Úgy kellett versenyeznie, hogy már a rajtnál eltörték a lábát, de majd én meggyógyítom. Szerintem van benne kakaó. 

Zámbó Krisztián barátnőjének fotói, harca a Facebookon és Krisztián ominózus produkciója

Nem kizárt, hogy a 2013-as év bomba meglepetése kerül nemsokára a boltokba. Ha pedig mégsem, akkor sincs probléma. Krisztián megtette a kötelességét, ezért fáradhat a pénztárhoz. Mi azért majd kicsit óvatosak leszünk. Mielőtt kifizetjük azt a pár ezer forintot a súlyos titkokért várunk egy kicsit, hátha valaki megelőz bennünket és kifecseg ezt, azt. Mit lehet tudni, soha nem árt az óvatosság. Szakmabeliek szerint a kialkudott ötmilliós gázsi olyan magas, ami itthon szinte példa nélküli. Szóval, ki tudja? Lehet, hogy mégis lesz valami különlegesség benne.

4 Tovább

Meztelen időjárás-jelentés ma este

 

 

Hogy a következő év jól kezdődjék a TV2 szerkesztői rágyúrtak, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat szilveszter este, illetve jövőre. Három bombázó is vállalta, hogy miközben megosztják velünk a másnapra szóló előrejelzéseket, aközben folyamatosan dobálják le magukról a ruhadarabokat. A lányok szakmailag nem törekszenek a tökéletességre és inkább a domborulataik megfelelő tálalására helyezik a hangsúlyt.

Nem végeztem ilyen jellegű iskolát, ez teljesen egyértelmű. Ettől még igazi időjárás-jelentés lesz! Miközben elmondom a szövegemet a magam módján, viccesen, poénosan, belefűzve a stílusomat, vetkőznöm kell. Ez pedig egyáltalán nem könnyű feladat. Ráadásul nem tudom, hogyan viszonyulnak majd hozzá a nézők, mert mi magyarok olyanok vagyunk, akik nehezen fogadjuk el, ha valami nem a megszokott. Annak ellenére, hogy ezt a műsort azért nem kell komolyan venni

 

A Pro4-en, a TV2 testvércsatornáján csodálhatják meg ezentúl azok a hölgyeket, aki voltak olyan szerencsések, hogy a kábelszolgáltatójuk bekötötte hozzájuk az adót. A lányok életkora 24 és 35 év között mozog, de a legidősebb Mészáros Dóra sem fog testével csalódást okozni a másnapi hőmérséklet iránt érdeklődő nézőknek. Rajta kívül még  Sáfrány Emesét és Dósa Kingát lesz alkalmunk meztelenkedni látni néhány perc erejéig a folytatásokban.

A lányok egyébként egytől egyig a rosszkislány kategóriába tartoznak. A képernyőn ugyan most visszafogják majd magukat, de korábban már megmutattak ők mindent mit csak lehetett.



A bombázó időjós meztelen képei és néhány vérforraló időjárás-jelentés

Az új időjósok nem szégyenlősek



2 Tovább

A 2012-es év legnagyobb celeb-balhéi 1.

 

 

Egyértelműen szubjektív lesz a következő összeállítás, ráadásul annyi botrány volt idén kis hazánkban, hogy akár egy 10 részes sorozatot is összeállíthatnánk a történtekből.

 

Elsőként kezdjük talán az RTL-en született hatalmas hírességekkel, aki bármit megtettek azért, hogy legalább még néhány hónapig a felszínen maradjanak. A vitathatatlan favorit talán Cristofel, akinek szellemi képességeinek meghatározásához a pszichológusok egy külön kategóriát hoztak létre. A magát kubai macsónak tituláló szellemóriás eddigi teljesítménye két dobhártya romboló dal, egy komolyabb nőverés, valamint néhány olyan videó, amelynek megtekintése egyértelmű károsodást okozna bármelyik állatkerti páviáncsemete növekedésében.

 

 VV Cristofel dala, amely közfelháborodást keltett

Cristofel a Mokkában szénné égeti magát

Cristofel: Nem bántottam csak a falhoz vágtam és megpofoztam


 

Itt van aztán VV Éva, akinek az élete egy tökéletes szappanoperává vált, sőt olyan események is történtek vele, amelynek a valóságtartalmát még néha mi magunk is tamáskodva fogadtuk. Ettől függetlenül legalább háromszor jól megverték, de ő is kiosztott néhány pofont, melleit megmutatta átoperálás előtt és után, részeg látogatása után kitiltották az RTL házatájáról, de ezek után sem szokott le róla, hogy félkábán adjon interjúkat, amivel országos botrányokat is okozott. Alekoszt egyértelmű látens melegként aposztrofálta, Havas Henriket pedig megvádolta, hogy análisan szándékozott egy kis munkáért közelebbről megismerkedni vele.

 

VV Éva kikandikáló mellbimbója (szándékos, vagy véletlen?)

Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka

A cicik és a furcsa kép, ami túlontúl is megmozgatja a fantáziát

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó erotikus  felvétele

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai


VV Veronika, az a lány, akit az elsőként említett Cristofel agyba, főbe vert. Ő anno Alekosz menyasszonyaként robbant be a köztudatba. De a mester méltó tanítványaként többszörösen túl is szárnyalta az egykori vőlegényét a sorozatos botrányaival. Ezekre a koronát akkor tette fel, amikor előkerült egy úriember, aki elmesélte, hogy az ártatlan lány, miként dolgozott prostituáltként a celeb élete előtt.

 VV Veronika leleplező erotikus dossziéja

És ha már itt tartunk nem maradhat ki VV Annamari sem, aki annak ellenére, hogy külsőleg inkább hasonlít Dr. Bubóra, mint egy tipikus plázacicára, mégis szintén prostituáltnak állt, nem is kis óradíjért. Természetesen, amikor az egyik szenzációra éhes vendége egy titkos videóval lebuktatta, felháborodva hivatkozott személyiségi jogaira. Azóta már szégyenében el is bujdokolt Angliába, ahol nem lehet tudni, hogy pizzát süt, vagy ott folytatja, ahol kis időre abba hagyni kényszerült.

 

VV Annamari prostituált adatlapja és a "munkához" készült hátborzongató erotikus fotói

VV Annamari szenzációs leleplező anyaga

 

Ha RTL, akkor Győzike és Stohl András az, akiket még nem lehet lehagyni a listáról, de róluk majd legközelebb…

Folytatjuk.

0 Tovább

Újabb 2 év börtön Stohl Andrásnak?

 

 

Úgy tűnik kicsit túllőtt a célon, amikor megírta könyvét a kegyetlen magyarországi börtönviszonyokról. Nem mintha bárkinek is komolyabb kétsége lenne, hogy a leírtak nagy része azért fedi a valóságot. A hibát ott követte el, hogy olyan dolgokat mesélt el, amiket nagy valószínűséggel nem fog tudni bizonyítani a bíróság előtt, ha a büntetés-végrehajtás perre viszi a felháborodását. Márpedig megteszi, mert a színész állításait semmilyen formában nem tudja tolerálni a vérig sértett fegyintézet. Ráadásul jogászok szerint két év börtön is kijárhat a rácsokat már egyszer megjárt memoárírónak, ami azért eléggé kellemetlen lenne azok után, hogy ilyen formában kötötte össze a bajuszt a lehetséges későbbi szállásadóival.

 

 

Lássunk hát néhány kifejezetten rémisztő történetet, amelyek kiszivárgásától okkal félhetnek az illetékesek:


Megdöbbentő esetek, amiknek megszellőztetését mindenképpen el akarták kerülni 

További részletek a könyvből: Buci kipróbálta a helyi börtöndrogot és beszámol a kínzásokról is

 

 

A Magyar börtönpokol című írásban Stohl többek között beszámolt arról, hogyan kínozzák és alázzák a rabokat és, hogy gyakorlatilag csupán az ismertsége okán hímes tojásként bántak vele, miközben a többi rabot ott piszkálták, ahol érték.   

A sértődött fegyőrvezetés hosszabb ideig egy teljes jogászcsapattal tanulmányoztatta a művet, hogy megfelelő fogást találjanak a szerintük alapjaiban rágalmazó íráson. Persze kicsit sem valószínű, hogy mai napig rendkívül népszerű Bucit bármelyik bíróság letöltendő büntetésre ítélné, pusztán azért, mert kicsit szabadabban tálalta a börtönélményeit, mint ami a vezetésnek még elviselhető volt. Ettől függetlenül kinézhet egy vaskos pénzbüntetés, amit ha megítélnek, akkor az eddig is a kártérítésekhez ismételten hozzá jön még egy jelentősebb tétel, amit ki kell majd gazdálkodnia.

 

Stohl András a legutolsó, a könyvével kapcsolatos sajtótájékoztatón nagyvonalúan magára vállalta a Szalai Viviennel közösen jegyzett mű esetleges hátrányait. Így most már csak bizonyítania kell, hogy amit leírtak az igaz és, hogy a magyarországi börtönkörülmények valóban olyan siralmasak, mint a pletykák tartják.



Zimány Linda ismét a Playboyban

11 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek