Piszok világban élünk, hogy szegény lány magvas gondolataira senki nem kíváncsi, akárhová meghívják csak a domborodó idomait bámulják a kéjenc szórakozni vágyók. Pedig pihenésképpen másodfokú egyenleteket old meg fejben és kapásból képes felsorolni a Türkmén Köztársaság összes elnökének nevét visszafelé, abc sorrendbe szedve. Ennek ellenére mégis abból kénytelen megélni, hogy lemezlovaglás ürügyén kellemesen fedetlen testének látványával dobja fel a hangulatot a fél világ diszkóiban, ahol a kedves vendégek a tanácstalan őzike módjára topogó szépségnek még azt is szívesen elhiszik, hogy van bármi köze a játszott zenéhez. Serinek úgy tűnik bejött az élet. Leginkább neki, a sok szomorú sorsú kollégája közül, akik igyekeztek valami nagyot alkotni a legutolsó ValóVilágban.

 

 

Több nyelven beszél, leginkább egyedül utazik, és azonnal megtalálja a közös hangot a szórakozni vágyókkal. Nem mellesleg pedig szorgalmas is. Egyelőre csak house-zenét játszik, de jelenleg éppen azon van, hogy találjon egy jó R'n'B'-tanárt, aki ennek a rejtelmeibe is bevezeti, mert egy dj. annál keresettebb, minél több stílusban tud játszani.

 

 

Nagyon örülök, hogy a sok támadás ellenére kitartottam a DJ.-szakma mellett, mert úgy érzem, az elmúlt fél évben bebizonyosodott, hogy van helyem a pult mögött nekem is. Fantasztikus élmény, hogy ennyi helyre eljuthatok, ráadásul mindenhol hatalmas szeretettel fogadnak. Jelenleg a Fülöp-szigetek vendégszeretetét élvezem, ahol szintén rendkívül közvetlenek velem az emberek, nem beszélve arról, hogy az utazásaim alatt számos szakmai kapcsolatra tehetek szert, tanulhatok másoktól.

 

A természetes és az orvosok által hozzáadott javaival jól sáfárkodik Seherezádé. Ha itthon lép fel 100-200 ezer forint a tiszteletdíja egy estére. A határon túl a tarifa inkább a 2000 euróhoz közelit.  Ha azt vesszük alapul, hogy ennyi pénzért VV Veronikának miket kell csinálnia, akkor igazán nem lehet oka panaszra. Hát még, ha VV Annamarival hasonlítjuk össze, aki ezért az összegért két teljes hétig kénytelen kielégíteni a férfiakat egy eldugott németországi kupiban. VV Fecóról már ne is beszéljünk, akinek jelenleg az a legfőbb problémája miként tudna segélyt igényelni az illetékes önkormányzattól.

 

Seherezádé tökéletes betekintést enged a bugyijába

Seri és Veronika meztelen fotózása

Úgy tűnik végül is Seri lett a VV5 igazi győztese, mert igaz, hogy a játékot Attila nyerte meg de még a mai napig nem kapta meg a lakását, a többiekről pedig nem is beszélve, akik parádés gyorsasággal tűntek el a süllyesztőben. A szőke lány azonban sikeresen meglovagolta a néhány hónapos ismertségét, amit sikeresen terjesztett ki a messzi kilométerekre.

 

 DJ Seherezádé szórakoztatja a tomboló közönséget a szakma persze nem ennyire lelkes

Ráadásul olykor még mindig becsúszik egy-egy fotózás, mert a fotósokat még mindig izgatja, amit nem mutat meg teljesen a diszkókban. Bár az ott szórakozóknak sem lehet okuk panaszra, azért mégis csak egy szexi DJ-ről van szó, vigyázni kell a renoméra.

 

 DJ Seherezádé meztelenül és egy török újságbéli megjelenés

 Seherezádé legújabb dala és beleshetünk a videóklip forgatásra is