„… tökéletesen megértem, hogy elegük lett az országból…”

 (Bodi Sylvi az itthoni helyzetről)

 

 

 

Vágtuk a centit és izgultunk, mert közeledett a nap, amikor Sylvi végre hazatér. Erre most bejelenti, hogy az itthoni hidegre való tekintettel meghosszabbítja Indonéziai tartózkodását és kárpótlásul ígér egy kis meglepetést a Facebookon.

 

Azok, akik pedig már nem bírnak magukkal és mindennél jobban vágynak egy újabb pucér képre a nyaraló modellről nem maradnak le semmiről, természetesen a menetrendszerűen érkező új fotó most sem maradhat el.

 

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Ezúttal a pálmafára csavarodott kép és a bugyi nélkül, cicával fotózott punci után itt az új gyöngyszem. Bódi Sylvi a tengerparton, kicsit vizesen, de annál érdekesebb pózban mutatja meg bájait. Az rövid vizsgálódás után világossá válik, hogy a monokinizést nem igazán kultiválja és vetkőzni csak az objektív előtt szeret. Barnára égett bőrén ugyanis olyan kontrasztot alkotnak hófehér mellei, mint amikor egy alagútban hirtelen megjelenik az expressz vonat fényszórója.

Csak csemegének, mutatunk egy hamar eltávolított kommentet is az új képpel kapcsolatban. A hozzászólás készítője enyhén szólva erőteljes rosszallását fejezi, ki a modell magamutogatásával és barátnőivel kapcsolatban.

.


Hófehér cici, utálkozó komment, és további extra indonéziai fotók:

A legújabb szexi fotó és a pirított ribancok 

 

Eredeti terv szerint holnap után megkezdtem volna a két napon át tartó hazautazásomat, de annyira jó a csapat és hihetetlenül jól érzem magam itt, hogy hosszabbítottam. :))) Holnap érkezik egy komolyabb swell és a jövő heti előrejelzés is igen ígéretes, bőven lesz részünk méretes hullámokban, így eszem ágában sincs hazamenni! :D Plusz készülök valamire... ;))) Meglepetés lesz... :)

 

Ha így kell lennie, hát legyen, valahogy még csak kitartunk addig. Amennyiben a beígért meglepetés pedig ismételten egy ruha nélküli flash lesz, hát kibírjuk azt is.

Ez a mutogatás úgy látszik kezd szokásává válni. Emlékszünk még amikor Sylvi rúdtáncolni ment és a lelkes fotósok előtt "véletlenül" egy olyan figurát mutatott, ahol szintén nem sok minden takarta el a vélhetőleg gyönyörű csúnyáját?


Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

..